Pastila de carte cu Pr. Constantin Necula | 6 aprilie 2019

Read more ...

Conferința Sf. Spiridon, ediția a VIII-a | 6 iulie 2019

Read more ...

Conferința Sf. Spiridon, ediția a VII-a | 12 decembrie 2018

Read more ...

Lansare de carte Pr. Constantin Necula - 12 decembrie 2018 - „100 de ani de unitate. Unitatea, încotro?”

Read more ...

Cel mai mare cros pentru Epilepsie din Romania a dat startul și în Bacău în data de 2 iunie!

Tu ai văzut o persoană în timpul unei crize de epilepsie?

În România sunt înregistrate oficial 130.000 persoane cu epilepsie, dar numărul real se apropie de 400.000. Epilepsia nu este doar o problemă medicală, ea este, în fapt, o problemă socială, pentru că provoacă o suferinţă imensă pentru pacienţi şi membrii familiilor lor. 

Read more ...

Conferința Sf. Spiridon, Ediția a V-a, „Zorii Învierii”, despre lecția patimilor pentru omul contemporan organizată în data de 8 aprilie 2017, l-a avut ca invitat special, pentru a doua oară, pe părintele Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Valer Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Sibiu.

Read more ...

În data de 20 ianuarie 2017 a avut loc Conferința Sf. Spiridon, Editia a IV-a, „Provocarea diabetului”, avându-l ca invitat special pe Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu, președinte de onoare al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Alături de domnia sa au conferențiat medici de specialitate din județul Bacău: Dr. Roxana Barbu – medic diabetolog, Dr. Adorjan Biro – medic neurolog, Dr. Viorel Grigoraș – medic oftalmolog, Dr. Meda Angheluș – medic cardiolog, Dr. Maria Branici – medic nefrolog și Cristina Petrescu – psiholog. Evenimentul a adunat la Teatrul de Vară „Radu Beligan” peste 1.000 de băcăuani.

Read more ...

Treizeci de medici și studenți la Medicina au fost, în aprilie 2016, în Slănic Moldova, și s-au instalat la școala din Cireșoaia. Ei le-au făcut locuitorilor un dar a cărui valoare nu poate fi apreciată cu adevarat decât de beneficiari: analize și consultații medicale gratuite în cadrul acțiunii organizației „Caravana cu Medici”, care a fost în oraș la invitația primarului Andrei Șerban.

Read more ...

Conferința Sf. – Ediția a III-a intitulată „Vindecările Mântuitorului și vindecarea noastră” a reușit să încânte timp de mai bine de 5 ore, peste 1.700 de persoane participante la evenimentul organizat la Teatrul de Vară „Radu Beligan” Bacău.

Read more ...

Conferința Sf. Spiridon – Ediția a II-a, intitulată „Postul Mare – Pelerinaj spre Înviere” a fost susținută de către Pr. Iulian Negru, Consilier la Mitropolia Moldovei și Bucovinei, fiind organizată în data de 22 martie 2015 în „Aula Moldova” de Constantin Valer Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Sibiu pentru a adresa un cuvânt ziditor de suflet credincioșilor din municipiul Bacău. Conferința Sf. Spiridon – Ediția a III-a intitulată „Vindecările Mântuitorului și vindecarea noastră” a reușit să încânte timp de mai bine de 5 ore, peste 1.700 de persoane participante la evenimentul organizat la Teatrul de Vară „Radu Beligan” Bacău.

Read more ...

Pentru a fi la curent cu proiectele fundației, abonați-vă la newsletter!
Email(*)
Introduceti adresa de email.