Pastila de carte cu Pr. Constantin Necula | 6 aprilie 2019

Pastila de carte cu Pr. Constantin Necula | 6 aprilie 2019

Pr. Prof. Constantin Necula a revenit în Bacău în cadrul evenimentului „Pastila de Carte”, împărtășind câteva cuvinte pentru suflet pe tema cărților „Farmacia de cuvinte” și „Vindecările lui Hristos și vindecarea noastră”.

În cadrul prezentării de carte ne-a încântat cu ale sale cuvinte și Pr. Lucian Butnaru, preot militar slujitor la Biserica Sf. Gheorghe.

„Această carte este una dintre acelea pe care le veți lua cu dumneavoastră când veți călători în jurul Lumii. Pentru a înțelege însă forța ei de atracție va trebui mai întâi să-L căutam pe Dumnezeu într-un grăunte de polen, sub bolta unei catedrale și în eter. Dar chiar și o călătorie de doua mii de mile începe tot cu primul pas. Pentru a înțelege pe deplin forța cărții pe care tocmai o frunzăriți curioși si cutremurarea inimii când, odată cu ultima pagină, veți fi înțeles frica de Dumnezeu ca pe teama profundă de a nu pierde dragostea Lui.”

Despre cartea „Farmacia de cuvinte” Pr. Prof. Constantin Necula

„Dumnezeul vindecărilor nostre nu este un Dumnezeu spectacular. Cu o suavitate venită din cer, Hristos Iși ascunde cât poate de mult menirea Lui de taumaturg. Pentru ca El nu vrea să pice în fața oamenilor doar ca un vindecător. Vindecările Mântuitorului înseamnă, de fapt, fiecare vindecare ce se petrece în sufletul nostru.
Boala omului modern, oricât de apropiat ar fi de ceilalți, este boala singurătății, boala non-ascultării de celălalt. Inima noastră are nevoie în schimb de un singur lucru: de o secundă de liniște, de o clipă de vindecare, la apusul soarelui, a întregii oboseli de peste zi. Momentul acesta seamană cu cea mai frumoasă clipă din istoria lumii.”

Despre cartea cartea „Vindecările lui Hristos și vindecarea noastră” Pr. Prof. Constantin Necula

Evenimentul a avut loc sămbâtă, 6 aprilie, ora 16:00, în US Sf. Spiridon Bacău, din incinta Central Plaza Medical Mall, sâmbătă 6 aprilie, începând cu ora 16:00.

Întreaga înregistrare a lansării de carte poate fi vizionată accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=tFqizQ9XPgs

pastila-de-carte-863x451.jpg

Pentru a fi la curent cu proiectele fundației, abonați-vă la newsletter!
Email(*)
Introduceti adresa de email.